fbpx

Действай за животните!

Щом си тук, значи обичаш животните и не искаш те да са затворени в клетки.

Продължи по пътя на промяната и дай всичко от себе си!

     Поръчай стикери и флаери

Всеки стикер и флаер, видяни от правилния човек, ще дадат на животните още един активист, който се бори за тях, точно като теб! Имаш силата в ръцете си! Това е шанс да намериш поддръжници и да приобщиш още хора към мисията за по-добър свят!

  Организирай събитие 

Избери най-подходящото събитие за теб и го организирай! Популяризирай темата сред приятели и съмишленици. Ето малко примери:

Включи се в канала в Discord

Там ще можеш да откриеш съмишленици, вдъхновение, ресурси и идеи, както и да оказваш подкрепа на други герои за животните като теб! Когато действаме заедно, можем да постигнем промяна!

Създай изкуство

Можеш да бъдеш вдъхновение за другите и герой за животните, като вложиш своята позиция срещу клетките в изкуство (каквото и да е то!). Рисувай, пей, танцувай, пиши, прояви смелост и креативност! Животните биха ти благодарили за това!

Бъди интернет герой

Твоите социални мрежи са силно оръжие, с помощта на което можеш да направиш борбата още по-мащабна. На тази страница най-долу има образци за сторита, свободни за споделяне. Не спирай дотук – създай свои постове и сторита, които да покажат защо клетките са кошмар.

Разпространи темата за клетките

Можеш да бъдеш гласът на животните и да направиш невидимите – видими! Разказвайки за темата в обществото, позволяваш на каузата срещу клетките да достигне до много повече хора и да окаже огромно въздействие. Животните имат нужда от теб! Осмели се да говориш СЕГА!