fbpx

Tя заслужава живот без страдание

Ще бъде затворена в клетка, отглеждана в брутални условия и убита в газова камера, само за кожата ѝ. Животните не заслужават това – и твоето дарение ще помогне жестокостта да спре.

Donation amount
Donation frequency

Може по всяко време да прекратиш ежемесечно дарение.

Как мога да даря по банков път?

IBAN: BG52 STSA 9300 0028 5318 01
BIC
: STSABGSF

Основание: Дарение
Титуляр: Сдружение „Невидими животни“
Банка
: Банка ДСК

Моля, прати ни също имейл на contact@nevidimi.bg, за да знаем, когато направиш дарение! 🙂

Кои сте вие?

Ние сме „Невидими животни“: Българска организация с нестопанска цел, регистрирана в обществена полза, основана през 2021 г. от група приятели, искащи да променят съдбата на животните.

Във времето откакто съществуваме постигнахме огромни резултати за животните. Публикувахме разследване – кадри със скрита камера – от фермата със 130 хиляди норки до Стара Загора, предизвиквайки огромен фурор в медиите срещу жестокия бизнес.

Събрахме близо 60 хиляди подписа от България под Европейската гражданска инициатива „Козметика без жестокост“ – за край на експериментите с животни в ЕС. Ангажирахме редица известни личности като Асен Блатечки, Маги Джанаварова, Орлин Горанов, Силвия Петкова и други. Организирахме пунктове за събиране на подписи с местни доброволци в 5 града през цялото лято. Дадохме гласност на темата в медиите и т.н.

Впоследствие събирахме подписи за Европейската гражданска инициатива „Европа без кожи“, под която над 77 000 души от България се подписаха. В рамките й публикувахме анонимен разказ на бивш работник от фермата за норки до Стара Загора, което бе излъчено дори в „По света и у нас“ и редица други медии.

България никога досега не беше виждала по-мащабна кампания за защита на животните. Но ни предстои още работа. Без теб няма да успеем.