fbpx

То е само бебе – не заслужава да е в клетка!

Телетата в индустриални ферми биват отделяни от майка си в първия ден след раждането си. След това биват затворени в тесни клетки и лишени от всичко естествено за тях, което им дава щастие. Тяхната съдба зависи от теб. Твоето дарение е ключово, за да спре жестокостта.

Donation amount
Donation frequency

Може по всяко време да промениш или прекратиш ежемесечното си дарение тук.

Как мога да даря по банков път?

IBAN: BG52 STSA 9300 0028 5318 01
BIC
: STSABGSF

Основание: Дарение
Титуляр: Сдружение „Невидими животни“
Банка
: Банка ДСК

Моля, прати ни също имейл на contact@nevidimi.bg, за да знаем, когато направиш дарение! 🙂

Как мога да променя или прекратя ежемесечно дарение?

Лесно и самостоятелно можеш да управляваш абонамента и даренията си ето тук:

/portal

Само следвай насоките във връзката по-горе! Въвеждаш своя имейл адрес, с който е направено дарението, и ще получиш в пощата си връзка, от която да управляваш даренията си.

Ако имаш затруднения или каквито и да било други въпроси, насреща сме на contact@nevidimi.bg и 0877 970 722.

Благодарим ти, че те е грижа за животните!

Кои сте вие?

Ние сме „Невидими животни“: Българска организация с нестопанска цел, регистрирана в обществена полза, основана през 2021 г. от група приятели, искащи да променят съдбата на животните.

Във времето откакто съществуваме благодарение на теб и хора като теб се случиха огромни победи за животните. Публикувахме разследване – кадри със скрита камера – от фермата със 130 хиляди норки до Стара Загора, предизвиквайки огромен фурор в медиите срещу жестокия бизнес.

Близо 60 хиляди души от България се подписаха под Европейската гражданска инициатива „Козметика без жестокост“ – за край на експериментите с животни в ЕС. Редица известни личности се ангажираха в борбата като Асен Блатечки, Маги Джанаварова, Орлин Горанов, Силвия Петкова и други. В пунктове за събиране на подписи местни доброволци в 5 града действаха през цялото лято на 2022, а медиите дадоха огромна гласност на проблема.

Впоследствие за Европейската гражданска инициатива „Европа без кожи“ над 77 000 души от България се подписаха. В рамките й публикувахме анонимен разказ на бивш работник от фермата за норки до Стара Загора, който бе излъчен в „По света и у нас“.

България никога досега не беше виждала по-мащабна кампания за защита на животните. Но животните имат нужда от много повече и сега има реален шанс за забрана на клетките за телета в България. Без теб няма да се случи!