Действай с нас

Можеш да промениш съдбата на животните, затворени във фермите. Създай промяната с нас!

„Искам да се боря срещу жестокостта към животни, но не знам как.“

Ние знаем как. Като активисти разполагаме с дългогодишен опит, знания и ресурси, необходими за мащабна промяна в полза на животните в индустрията. Но сами не можем да постигнем промяната.

В момента търсим отдадени, запалени, обсебени активисти като теб, за да направим промяната реалност.

„Искам действията ми ефективно да създават истинска промяна.“

И ние, нека заедно разберем как. В Невидими животни сме фокусирани изцяло върху активизъм, който доказано създава мащабна, трайна и измерима промяна за животните. Животните разчитат на нас да разберем какво работи и да си променяме тактиките, когато грешим.

Като хора ценим критичното мислене, откритите дискусии, самоусъвършенстването и градим култура на свобода, автономност, уважение и състрадание един към друг. Ако имаш по-добри идеи, ще се радваме да ги чуем: не претендираме да имаме всички отговори, затова имаме нужда от повече умни хора като теб.

„Приносът ми ще има ли значение в Невидими животни?“

Да. Екипът зад Невидими животни все още е малък, така че ефектът, който можеш да имаш, като се включиш към нас като активист, е много голям в сравнение с много други организации. Вместо да се чувстваш като капка в огромен океан, можеш да помогнеш за построяването на кораба.

Имаш много идеи? Искаш да говориш с журналисти? Искаш да започнеш нова кампания или проект? Искаш да прекараш часове, за да научиш повече за правата на животните рамо до рамо със съмишленици? Искаш да събераш хиляди левове за животните? Просто искаш да използваш уменията си за добро?

Ако е така, ти си човекът, с когото искаме да говорим.

Изпрати ни имейл на contact@nevidimi.bg и може да започнеш да действаш с нас още утре. 

Разкажи ни за себе си и защо искаш да се присъединиш към нас. Давай!

Как мога да помогна?

 Дигитален маркетинг и PR

Графичен дизайн. Писане (copywriting). IT (уеб). Видеозаснемане, монтаж. Рисуване, илюстрация. Маркетинг, реклама. Медии.

Право

ЗДОИ. Жалби. Съдебни дела. Становища. Проучване на българско и европейско законодателство, ЗВМД, ЗБР, ЗЗЖ и др. Държавна администрация.

Организиране и HR

Координация и менажиране. Привличане, набиране и пресяване на нови хора. Развитие и обучение.

Пряко действие

Събития. Протести. Логистика. Инфощандове. Листовки. Набиране на средства.

Ти можеш да промениш съдбата на животните.